TMA Talenten traject

Wil jij graag op concrete wijze jouw takenten, motivaties, drijfveren en ideale werkomgeving gaan onderzoeken? Dan kan een TMA traject jou wel eens verder helpen.

Tijdens dit traject krijg je antwoord op de vragen:

  • Wat past écht bij me?
  • Waarin zou ik me goed kunnen ontwikkelen?
  • Welke werkomgeving past bij mij?

Met een talenten-analyse krijg je binnen korte tijd een helder beeld van je talenten, behoeftes en drijfveren. De analyse maakt duidelijk wat bij je past en wat niet; waar je energie van krijgt en wat je veel energie kost; waar je op je plek bent en waar niet. Een prima startpunt om je werkzame leven de juiste richting te geven!

Wat is het?

Bij de talenten-analyse werken we met de Talenten Motivatie Analyse (TMA).

Door de TMA Talentenanalyse te doorlopen krijg je zicht op je persoonlijkheid, natuurlijke talenten en de aanleg die je hebt voor bepaalde competenties. Jouw antwoorden uit deze scan worden tegen elkaar afgewogen en vergeleken met de normgroep van de Nederlandse Beroepsbevolking.

De TMA Talentenanalyse is een complexe tool die makkelijk is om voor jezelf in te zetten op meerdere momenten in je leven.
Na het doorlopen van de online scan a.d.h.v. 170 of 312 vragen, worden jouw talenten en drijfveren in een rapport visueel gemaakt. In het rapport wordt je profiel weergegeven in 22 drijfveren en 44 talenten.

Naast je sterke kanten, is er in de rapportage en bespreking ook aandacht voor je valkuilen, de wijze waarop mensen met jou het beste kunnen communiceren, en wat een ideale werkomgeving voor je is.

Deze analyse kun je thuis rustig invullen via internet. In een persoonlijk gesprek van ongeveer 1,5 uur bespreek ik hierna de uitslagen rustig met je door en bekijken we hoe jij deze herkent en wat dit voor jou kan betekenen.

Voor wie?

Voor iedereen die snel en doeltreffend voor zichzelf helder wil hebben wat bij hem/haar past en wat een goede richting is om zich in te ontwikkelen.

Wat kost het?

De kosten voor een TMA, inclusief gesprek en uitgebreide schriftelijke rapportage, bedragen voor particulieren €595,- Incl. BTW

Aanvullende mogelijkheden

Aanvullend op de TMA Talentenscan kun je ook het traject uitbreiden tot aan het daadwerkelijk vinden van een nieuwe en passende werkomgeving. In 3 extra gesprekken koppelen we jouw persoonlijkheid aan een potentiele werkomgeving en vergelijken we interessante vacatures met jouw persoonlijkheid, wensen en verlangens. Zo krijg jij een goed beeld van wat je graag zou willen, wat er bij je past en wat er op korte of langere termijn wel/niet mogelijk is. Ook leer je om zelf kritisch te gaan kijken en jouw loopbaanpas hiermee vorm te geven.

Sta jij open voor mijn loopbaancoaching in Geldrop, neem dan nu contact met me via info@rubikcoaching.nl of BEL! 06 41778211 als jij jouw loopbaanvraag op deze wijze wilt gaan onderzoeken!