Her-oriënteren

Soms heb je al gekozen voor een opleiding en dan blijkt deze toch tegen te vallen? Een keuze die je misschien zelf hebt gemaakt. Soms heb je van de opleiding zelf moeten stoppen omdat het echt niet meer ging?

Ook dan kun je met mij aan de slag en vaak brengen deze tegenslagen hele mooie nieuwe kansen. Ik help je graag om deze kansen weer te zien.

Dit doen we in 4 fasen:

  1. Jezelf beter leren kennen. ( Wie ben ik? en Wat wil ik?) Door middel van oefeningen, gesprekken en eventueel een aanvullende test.
  2. Je orienteren op mogelijkheden die bij jou passen. ( Wat kan ik?) Door middel van visuele en creatieve middelen en heldere richtinggevers.
  3. Leren hoe je deze kunt onderzoeken, verdiepen en afstrepen (Hoe kom ik daar?) Leren welke vragen je wel of juist beter niet kunt stellen. Leren te voelen en ervaren in zinvolle betekenisvolle situaties.
  4. Bewust een eigen keuze maken.

Ben je benieuwd wat ik daarmee bedoel? Maak dan een afspraak met mij voor een kennismaking. Een eerste afspraak is gratis en geeft jou een beeld van mij als coach en de spellen en oefeningen die ik gebruik.