Loopbaancoaching 20+

Hoe vind jij de weg naar jouw ideale baan?

Herken je dit?

Je start net op de arbeidsmarkt en weet nog niet weet waar te beginnen.

Je (eerste) baan valt tegen, maar je carriëre is pas net begonnen? En nu?

Je hebt een opleiding afgerond, maar je wilt eigenlijk iets anders?

Als loopbaancoach in omgeving Eindhoven en Helmond richt ik me helemaal op deze vragen.

Herken jij je in deze vragen, dan ben ik voor jou de coach die jou verder kan helpen.

In mijn coaching richt ik mij op twintigers en vind ik het belangrijk om in deze zoektocht jouw persoonlijkheid en jouw priveleven mee te nemen. Ik koppel dus jouw loopbaanvraag in werk of studie aan jouw persoonlijk leven en de prioriteiten die je daarin wilt of kunt stellen. 

Tijdens de eerste twee bijeenkomsten doe ik eerst mijn best om jou als persoon goed te leren kennen en te achterhalen wat jij meeneemt in deze hulpvraag betreffende je werkende of studerende leven. We kijken hierin zowel naar het verleden als naar het heden.

Hoe ben je opgegroeid, welke waarden, normen, kwaliteiten en belemmeringen neem je hieruit mee? In welke omstandigheden functioneer jij het beste? Hoe ben je terecht gekomen waar je nu staat?

Hierna ga ik met jou kijken wat je zelf heel graag wilt. Wat is er voor jou belangrijk in je leven, werk en /of studie in de komende jaren? Welk perspectief houd je jezelf hierbij voor? Welke positie nemen de mensen om je heen in binnen jouw ideale wereld?

Als je meer inzicht hebt in wie je bent en wat je echt wilt, kunnen we samen gaan kijken naar wat er kan. Wat heb je al gedaan in je leven? Welke kwaliteiten bezit jij die in dit plaatje goed passen? In welk werkveld of welke functies komen jouw kwaliteiten en drijfveren het meest tot uiting?

In de laatste fase van de coaching gaan we dit geheel dan vervolgens plaatsen tegenover jouw huidige werkelijkheid. Hoeveel ruimte kun je en wil je nemen om verandering te creëren? Welke kleine of grote stappen zijn hierin voor jou helpend? Wie kunnen je hierbij helpen? Welke vaardigheden moet je ontwikkelen of opleiding moet je volgen om in de juiste richting te kunnen buigen?

Methodieken:

Tijdens een loopbaantraject zijn er verschillende werkvormen en methodieken die ik in kan zetten. In de basis gaan we aan de slag met jou als persoon en gaan we door middels van gesprek en oefeningen al jouw eigenschappen en eigenaardigheden ontdekken. Wanneer ik je een beetje ken, kan een test wel gaan helpen in de vormgeving van ons gesprek en om jou kritisch naar jezelf te laten kijken.

Kosten

Regulier traject 5 gesprekken €525,- (excl. BTW)

Wilt je aan een regulier traject ook de TMA als onderzoek koppelen?

Totaal 5 gesprekken en TMA Talentenscan €750 ( excl BTW)

Bij loopbaantrajecten geldt het tarief van 21 % BTW. Mocht het traject leiden tot een nieuwe baan, dan kunt u het gehele bedrag aan het einde van het jaar meenemen in uw belastingaangifte onder scholingskosten.

Wat is jouw passie?