Studiekeuze check!

Heb jij de studie gevonden die bij je past? Of heb je nog een kleine twijfel en zoek je naar een klein beetje steun in jouw laatste keuzes?

Ik kan je helpen met deze laatste beslissingen.

Een studiekeuze maken is een grote keuze die je vaak voor het eerst moet maken. Velen hebben een mening hierover en er lijkt heel veel van af te hangen. Dat deze keuze lastig is is heel normaal en het is altijd goed om naar extra zekerheid te zoeken.

Misschien heb je wel de goede studie, maar niet een passende school? Misschien heb je hoog ingezet, maar is het onduidelijk of je ook makkelijk kunt switchen? Misschien ben je wel goed in wiskunde, maar zou je er toch niet de hele dag mee bezig willen zijn. Is bouwkunde dan een goed idee?

Met een studiekeuzecheck help ik je in 1 uitgebreid gesprek bij deze vragen.

Ter voorbereiding krijg je van mij al een opdracht die je ook aan mij terug stuurt. Vervolgens gaan we tijdens onze afspraak het gehele keuzeproces langs. We kijken hierbij ook naar de vakken en inhoud van de opleiding, de mogelijkheden hiermee en jouw verwachtingen. Ik toets met jou of de opleiding aan deze verwachtingen voldoet en of je eventuele tegenslag aankunt. Eventueel denk ik samen met je mee over je alternatieven.

Aan het einde van deze ochtend of middag ga je met meer zekerheid of met een beter alternatief weer naar huis